Contact

Wanneer u in contact wil komen met het bestuur van de Histoaryske Feriening De Pein kunt u zich wenden tot de secretaris:

Sjouke van der Heide, Hegedykje 23, 9218 RD, Opeinde. Telefoon: 0512-371696. Email: bestuur@hfdepein.nl.

Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot de website kunt u een e-mail sturen naar website@hfdepein.nl. Daarnaast biedt de site de mogelijkheid om te reageren op nieuwsberichten en pagina’s. Ook die vragen en opmerkingen worden door ons gelezen en waar mogelijk beantwoord.

Colofon

Deze website is eigendom van de Histoaryske Feriening De Pein en is ontwikkeld met de vrije weblog-software van WordPress. De inhoud van de website mag vrijelijk worden overgenomen en gebruikt, mits daarbij de Histoaryske Feriening De Pein als bron wordt vermeld.

Bij foto’s op onze site die van het internet afkomstig zijn proberen we altijd de bron te achterhalen en te vermelden. Waar mogelijk vragen we om expliciete toestemming.

De foto’s die gebruikt zijn in de header van de website komen van een aantal bronnen. De ‘aerial-foto’ van de monding van het Opeinder Kanaal in De Leijen is gemaakt door Fred Kok (www.flipcharts.nl). De beide zwart-wit foto’s, één van de brug in de Kommisjewei en één ter hoogte van het huidige viaduct, komen uit het boekje ‘Opeinde in oude foto’s’ (Dorpsbelang Opeinde, 2007). De uitsnede van het monument op de brug in de Kommisjewei is afkomstig van Wikimedia. René Hogendijk is verantwoordelijk voor de foto van de brug in de Hegewei, de luchtfoto van de landen ten westen van de dorpskern en de foto met de schaapskudde nabij het Legaukebos (smallingerland.webklik.nl). De foto van de ontmoetingsmiddag in het Einenêst, tot slot, is gemaakt door bestuurslid Sjouke van der Heide.

5 reacties

Naar het reactie formulier

 1. Steegstra

  Ziet er goed uit!
  Compliment!

 2. Klaas van der Schuit

  Goede middag,

  Ik heb een vraag over de Wijtze Brandsmastraat. Wie was deze persoon en van wanneer tot wanneer leefde hij??

  1. Webredactie HFDP

   Dag Klaas, bedankt voor je vraag. Naar aanleiding daarvan hebben we zonet een rubriek geplaatst over Wijtze Brandsma, zie: http://www.hfdepein.nl/wegwijzer/wegwijzer-10-wijtze-brandsmaloane/

   Vriendelijke groet,
   Webredactie HFDP

 3. Houtsma

  Goeie.
  Bin eins opsyk nei it stjinwurdige adres fan Opeinde B 76. Hat in slachter wenne. Tjomme Osinga. De ynformaasje komt ut it adressenboek van 1928. Soene jimme mei helpe kinne. Myn nicht ut de USA komt oer en it soe moai wêze en koe it hus sjen litte wer’t har pake wenne hat.

  Johannes Houtsma

  1. Webredactie HFDP

   Goeie Johannes,
   Dankewol foar dyn fraach, ik ha dizze trochset nei it bestjoer fan de Histoaryske Feriening De Pein. Sy sille ynkoarten op dyn fraach weromkomme.
   Groetnis,
   Webredaksje HFDP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>