Dorpsfilm uit 1966 nog altijd te bestellen

Een screenshot uit de te verschijnen dorpsfilm: Opeinde in het jaar 1966.

Een screenshot uit de te verschijnen dorpsfilm: Opeinde in het jaar 1966.

Interesse in de dorpsfilm uit 1966, welke de HFDP momenteel gereedmaakt en in het najaar zal worden verstrekt? Bestel hem nu via de mail voor een bedrag van €8,50.

De Histoaryske Feriening werkt momenteel aan het gereed maken van een DVD met daarop een dorpsfilm uit 1966. In de jaren ‘60 en ‘70 maakte Johan Adolfs bijna 150 van zulke dorpsfilms in Friesland. Opeinde was aan de beurt in 1966. In deze dorpsfilm laat Adolfs’ camera een groot deel van het ‘Oude Opeinde’ zien. Een bijzondere kijk op Opeinde en haar bewoners, bijna 50 jaar geleden.

Tijdens twee bijeenkomsten van de HFDP in januari werd de film aan bijna 250 belangstellenden getoond en kon men de film op DVD’s bestellen via een inschrijflijst, kosten €8,50 per stuk. Dat kan nog steeds door een email te sturen naar bestuur@hfdepein.nl met daarin in elk geval uw naam, adres en het aantal af te nemen DVD’s.

Update: de HFDP hoopt de DVD’s uiterlijk in december te kunnen verspreiden, bij voorbaat dank voor uw geduld. De betaling geschiedt op het moment van bezorging.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.