HFDP lanceert eigen ‘webstek’

Maandag 31 maart is op verschillende manieren een bijzondere dag voor de Histoaryske Feriening De Pein. Het is niet alleen de datum waarop de allereerste ledenvergadering in het korte bestaan van de vereniging plaatsvindt, maar ook de dag waarop de HFDP zich digitaal verankert. Op de site die u nu voor u heeft vindt u nu en in de toekomst informatie over en nieuws van de historische vereniging.

In de verschillende pagina’s onder het menu staat al veel informatie over zowel de HFDP als het dorp Opeinde. Nog niet alles is helemaal af: de komende weken wordt de website stap voor stap uitgebreid en verrijkt. Suggesties zijn daarbij van harte welkom!

Op de pagina Contact leest u hoe u met het bestuur van de HFDP of met de webredactie in contact kunt komen. Makkelijker nog is de mogelijkheid om een reactie te plaatsen onderaan nieuwsberichten en pagina’s. Inloggen of registreren is daarvoor NIET nodig. Denk mee met de vereniging over het erfgoed dat Opeinde rijk is en schroom niet te reageren!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.