Contact

Wanneer u in contact wil komen met het bestuur van de Histoaryske Feriening De Pein kunt u zich wenden tot de secretaris:

Sjouke van der Heide, Hegedykje 23, 9218 RD, Opeinde. Telefoon: 0512-371696. Email: bestuur@hfdepein.nl.

Voor vragen of opmerkingen over ‘webtechnische’ zaken kunt u een e-mail sturen naar website@hfdepein.nl.

Colofon

Deze website is eigendom van de Histoaryske Feriening De Pein en is ontwikkeld met de vrije weblog-software van WordPress. De inhoud van de website mag vrijelijk worden overgenomen en gebruikt, mits daarbij de Histoaryske Feriening De Pein als bron wordt vermeld.

Bij foto’s op onze site die van het internet afkomstig zijn proberen we altijd de bron te achterhalen en te vermelden. Waar mogelijk vragen we om expliciete toestemming.

De foto’s die gebruikt zijn in de header van de website komen van een aantal bronnen. De ‘aerial-foto’ van de monding van het Opeinder Kanaal in De Leijen is gemaakt door Fred Kok (www.flipcharts.nl). De beide zwart-wit foto’s, één van de brug in de Kommisjewei en één ter hoogte van het huidige viaduct, komen uit het boekje ‘Opeinde in oude foto’s’ (Dorpsbelang Opeinde, 2007). De uitsnede van het monument op de brug in de Kommisjewei is afkomstig van Wikimedia. René Hogendijk is verantwoordelijk voor de foto van de brug in de Hegewei, de luchtfoto van de landen ten westen van de dorpskern en de foto met de schaapskudde nabij het Legaukebos (smallingerland.webklik.nl). De foto van de ontmoetingsmiddag in het Einenêst, tot slot, is gemaakt door bestuurslid Sjouke van der Heide.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.