Inloopavond op 7 september, thema foto’s

Op maandag 7 september houden we voor de tweede keer een inloopavond in onze clubkamer ‘Op’t Einenêst’ aan de Kommisjewei 161. Centraal op deze avond staan foto’s, prentbriefkaarten, dia’s of films die met de historie van Opeinde en omstreken te maken hebben. Heeft u foto’s, kom ermee langs! De foto kunnen we ter plekke scannen en dus het origineel meteen weer mee terug geven. Het is een pluspunt wanneer bekend is wie of wat er op staat en wanneer ongeveer.

Bovendien zijn er diverse foto’s in HFDP-bezit waarvan wij niet weten waar die foto genomen is of wie er op staat. Dus is iedereen ook welkom om binnen te wippen voor het herkennen van onze foto’s.

Foto NoorderhavenFoto’s mag dan het hoofdonderwerp zijn, het is niet het enige waarmee de HFDP bezig is. Vuurstenen gereedschap opgegraven? Pijpekoppen of antieke munten gevonden? Neem mee en laat het bewonderen! Twijfel je of het echt is? Laat één van onze kenners ernaar kijken. Knipselmappen? Wij zijn er reuze benieuwd naar. Vragen over (het maken van een) stamboom of over de historie van ons dorp: stap even naar binnen.

We zijn er van19.30 tot 21.00 uur. Het is niet nodig om je van tevoren aan te melden en de koffie of thee staat klaar. Iedereen is welkom!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.